Wanneer je je eigen webwinkel hebt, is het natuurlijk van belang dat je deze zo optimaal mogelijk kunt beheren. Tegenwoordig kun je gebruikmaken van verschillende platformen waar je dit gemakkelijk mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan platformen zoals Magento of Shopify. Wanneer je echter specifieke wensen hebt of een zeer grote speler bent op de digitale markt, dan heb je aan die standaard platforms waarschijnlijk niet meer genoeg. Dan moet je gebruikmaken van speciale e-commerce software die precies kan wat jij wilt. Speciaal voor de echt grote enterprise retailers is daar de speciale e-commerce software van Novulo. 

Speciale e-commerce software van Novulo 

Wanneer je een grote retailer hebt en meerdere verschillende online winkels hebt, of zelfs meerdere internationale winkels, dan voldoen de standaard functionaliteiten van een simpel platform als Magento meestal niet meer. Je hebt dan echt speciale e-commerce software nodig die precies kan doen wat jij nodig hebt. Novulo is een softwareaanbieder die precies dit soort e-commerce software voor jou kan ontwikkelen. Novulo maakt namelijk e-commerce software op maat, speciaal voor de enterprise retailer. De software van Novulo bestaat uit verschillende modules die precies zijn afgestemd op jouw wensen. Zo zitten er in jouw softwarepakket dus enkel de modules die jij echt nodig hebt. Zo betaal je niet voor onnodige extra functionaliteiten die je toch niet van plan was te gebruiken. In je pakket zitten echt enkel de onderdelen die je wel nodig hebt. Novulo specialiseert zich op de enterprise retailer. Omdat enterprise retailers vaak andere behoeften hebben dan gewone, kleinere webwinkels, biedt Novulo verschillende software specifiek voor deze groep gebruikers aan. Zo kun je bij Novulo terecht voor onder andere: 

  • Multichannel software 
  • Omnichannel software 
  • PIM software 
  • POS software 
  • Retail ERP 
  • Retail software 
  • Webshop software 

Het maakt dus niet uit wat voor software je nodig hebt. Wanneer je een grote enterprise retailer bent, vind je de juiste e-commerce software op maat bij Novulo. Omdat Novulo de software voor jou op maat maakt, voldoet deze dus ook aan al jouw wensen en eisen. De speciale op maat gemaakte software van Novulo wordt geïntegreerd in een speciaal platform, waardoor alle modules vanaf een centrale plek te beheren zijn. Daarnaast is de software van Novulo ook nog eens ontzettend gemakkelijk in gebruik en sluiten alle modules naadloos op elkaar aan. Wanneer je dus bijvoorbeeld een de beschrijving van een van je producten aanpast in de module voor productbeheer, wordt deze beschrijving voor datzelfde product meteen aangepast in je voorraadbeheer module en in de backoffice van je webshop. Dat bespaart je natuurlijk een hoop tijd en werk. Met name enterprise retailers kunnen hier optimaal gebruik van maken, daar zij vaak meerdere webwinkels of internationale winkels hebben. Elke keer alles op verschillende plekken weer opnieuw aanpassen wordt dan al gauw een vervelende en tijdrovende klus. Bespaar je dus de tijd en kies voor het gebruikersgemak van de software van Novulo. 

Neem contact op voor een offerte 

Ben jij ook een enterprise retailer en heb jij behoefte aan speciale software op maat voor jouw webwinkel? Kies dan voor de speciale e-commerce software op maat van Novulo. Novulo specialiseert zich in e-commerce software voor de enterprise retailer. Zij weten als geen ander wat een enterprise retailer nodig heeft en waar simpele platforms als Magento voor een dergelijke retailer tekort schieten. Novulo maakt speciale software op maat, zodat deze precies aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zo ben je er dus van verzekerd dat je software precies kan doen wat jij nodig hebt, niet meer en zeker niet minder. Neem voor een offerte contact op met Novulo via novulo.com en laat ook jouw software op maat maken.