Just-mobile.eu is een website van Nutrade

Uitgever: Zipdesk
Hoofdredactie: Mvoice
Webredactie: Foodling
Marketing: Shinex
Advertentieverkoop: Sharel

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Profiteer van de volledige service van Webton!

Dankzij ons enthousiaste team van specialisten kun je bij Webton terecht voor alles op het gebied van webdesign, online strategiebepaling en online marketing. Bij Webton gaan we dus verder dan alleen maar het bouwen van een website. Wij kunnen naast het ontwerpen en bouwen van een goede website, namelijk er ook voor zorgen dat jouw website goed in de zoekresultaten van Google scoort.

Wat is een goede website?

Een goede website is niet alleen goed als het technisch helemaal in orde is, maar ook goed is ingericht op het doel dat jij ermee voor ogen hebt. Je kiest er niet zomaar voor om een website te hebben. Je wilt door middel van een website er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen een offerte aanvragen en/of diensten bij jou gaan afnemen.

Het is belangrijk om tijdens het ontwerpen en bouwen van de website al rekening met dat doel te houden. Hierdoor kan de website namelijk volledig voor dat doel worden geoptimaliseerd. Dit vergroot de kans dat het doel dat je voor de website voor ogen hebt ook daadwerkelijk wordt behaald.

Om ervoor te zorgen dat dit goed gebeurt, kun je een beroep doen op ons ervaren team van specialisten. Zij begeleiden jou door het hele proces heen dat hierboven wordt genoemd. Dankzij hun deskundigheid, weet je zeker dat je jouw doel niet voorbij zal schieten.

Hoe laat Webton een website hoger scoren in Google?

Zodra jouw website online staat, wil je er uiteraard de juiste (potentiële) klanten naar toe trekken. Om dit te kunnen verwezenlijken, is het belangrijk dat zij jouw website goed kunnen vinden. Google is bij uitstek online dé plek waar mensen vinden wat ze zoeken. Daarom is het belangrijk dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Dit kun je door middel van zoekmachine marketing doen.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing wordt ook wel zoekmachine optimalisatie of kortweg SEO genoemd. Er zijn diverse, uiteenlopende technieken die je omtrent zoekmachine optimalisatie kunt toepassen. Echter moet je elk techniek wel goed toepassen, omdat het je anders juist meer geld kan kosten dan dat het je oplevert.

Voor elk SEO-techniek (linkbuilding, AdWords en het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten) hebben wij 1 of meerdere specialisten in huis. Wil je zeker weten dat de zoekmachine optimalisatie van jouw website goed gebeurt? Dan kun je dit het beste aan hen overlaten. Dankzij hun inzet kun je niet alleen meer bezoekers, maar zelfs ook een hogere omzet krijgen.