Voor het legaal gebruiken van Microsoft programma’s heeft u een Microsoft Open License licentie nodig. Een Microsoft Open License licentie geeft u toegang tot alle programma’s van Microsoft, zonder dat u hiermee hoge boetes krijgt. Er zijn verschillende varianten van een Microsoft Open License licentie te verkrijgen, die Softtrader aanbiedt via de website. Dit zijn tweedehands licenties die het mogelijk maken dat u onbezorgd gebruik kunt maken van alle Microsoft software. Wij kunnen u hierbij altijd adviseren over het juiste product voor uw bedrijf. Lees daarom snel verder wat wij op het gebied van Microsoft Open License licenties voor u kunnen betekenen en waarom u deze tweedehands licenties aan moet schaffen.

Verschillende varianten van een Microsoft Open License

Microsoft Open License licenties zijn interessant voor MKB bedrijven. U kunt op deze manier legaal gebruik maken van Microsoft software. Hiervoor zijn twee varianten te verkrijgen:

  • De Open Business
  • De Open Business Level C

Een Open Business licentie is vanaf 5 licenties beschikbaar. Bij sommige producten kunt u daarentegen al gebruik maken vanaf een licentie van de Microsoft Open License. Een Open Business Level C is vanaf 500 producten in een productgroep beschikbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een Applicatie Pool met Word en Excel en een Server Pool met onder andere Windows Server en Exchange Server. Zo heeft u met een Microsoft Open License licentie altijd de producten in huis om uw bedrijf draaiende te houden, zonder dat u hoge boetes op kunt lopen voor het gebruik van de illegale versies. U wilt omzet maken en geen verlies draaien door onnodige boetes. Door gebruikte licenties over te nemen, bespaart u uzelf een hoop kosten. Alle softwarepakketten zijn goed onderhouden en up-to-date. Hierdoor zult u geen verschil merken tussen een pakket dat u nieuw aanschaft of de gebruikte software van Softtrader. U bent dus altijd van alle gemakken voorzien en bespaart uzelf een flinke kostenpost. Met de orderbevestiging en de daarbij behorende factuur kunt u te allen tijde aantonen dat u een legale licentie bezit. Deze documenten gelden namelijk als geldigheidsbewijs. Zo kunt u zelfs bij de strengste controles aantonen dat u niets illegaals doet en kunt u onbezorgd verder met uw werk, zonder dat u een nieuw Microsoft pakket hoeft aan te schaffen tegen hoge kosten. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u zo specifiek mogelijk aangeeft wat uw wensen en eisen zijn, kunnen wij een goede prijsindicatie geven. Daarna kunt u altijd nog beslissen of u onze tweedehands licenties aanschaft. U heeft zo echter wel een goed beeld over de kosten die u gaat besparen ten opzichte van een nieuwe licentie. Onze medewerkers kunnen u altijd meer vertellen over de mogelijkheden en de voordelen van een tweedehands licentie.

Uw problemen snel opgelost

Softtrader is het adres voor gebruikte licenties. Wij zijn onderdeel van 2SAVE-IT, een bedrijf dat sinds 2013 een leverancier van software en hardware is. Zodra u een probleem heeft, kunnen wij u altijd door ons moederbedrijf laten helpen. Hierdoor wordt uw vraag altijd goed beantwoord en worden al uw problemen opgelost. Doordat wij onze producten goedkoop aan kunnen bieden, heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u eerst weten wat een licentie voor u gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. Voor overige vragen over onze producten en diensten, advies of meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op https://softtrader.nl/. U kunt hier ook ons contactformulier invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.