Ons bedrijf heeft in de afgelopen jaren steeds meer klanten mogen binnenhalen en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Wij merken dat steeds meer mensen de weg naar onze winkel weten te vinden en wij moeten daarom ook steeds meer bestellingen verwerken. Een van de dingen waar wij niet meer zo tevreden over waren, was de administratie van al deze betalingen. Het kwam namelijk regelmatig voor dat wij klanten per ongeluk een dubbele factuur stuurden, en ook kwam het niet zelden voor dat een klant helemaal niet betaalde zonder dat wij dat door hadden. Dat is niet goed voor je bedrijf omdat je ten eerste van je administratie een rommeltje maakt, maar ten tweede is het ook zo dat je hierdoor geld verliest. Wij moesten daarom gaan kijken of wij ergens een goed CRM-systeem konden vinden. Wij hadden namelijk ooit gehoord dat je tegenwoordig voor weinig geld een goed CRM-systeem kunt kopen. Het is daarbij echter wel belangrijk om in zee te gaan met mensen die verstand van zaken hebben omdat het ene CRM-systeem het andere CRM-systeem niet is. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om ergens een bedrijf te vinden dat ons aan een goed CRM-systeem kon helpen. Ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk een bedrijf heb weten te vinden dat mij voor een heel goede prijs aan een heel goed CRM-systeem wist te helpen. Ik kwam namelijk via een goede vriend van mij terecht bij de mensen van teamleader. Deze site had ik nog nooit eerder gezien, maar toen ik zag wat ik hier allemaal aangeboden kreeg, was het mij meteen duidelijk dat ik hier een schot in de roos had gedaan. Deze mensen hebben namelijk een CRM-systeem ontwikkeld dat heel eenvoudig te gebruiken is, doch heel verfijnd is gemaakt. Die vriend van mij gebruikte dit CRM-systeem ook al tijden en hij vertelde mij dat hij hier heel erg enthousiast over was. Dat was exact waar ik naar op zoek was en ik ben daarom meteen gaan kijken hoe ik dit CRM-systeem kon bemachtigen. Ik heb even met een medewerker van dit bedrijf gesproken en toen heb ik al snel een bestelling geplaatst. 

Onze administratie klopt weer dankzij dit CRM-systeem

Wij werken nu al een tijd met ons nieuwe CRM-systeem en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken namelijk dat wij veel beter weten wie ons nog moet betalen en wie ons reeds heeft betaald. Dit alles zorgt ervoor dat wij ons geld op tijd binnen hebben en ook hebben wij de gegevens van de klanten altijd beter bij de hand. Wij zijn daarom erg tevreden over dit systeem. 

Wilt u ook overstappen? 

Mocht u ook willen overstappen, dan kunt u altijd een keer naar teamleader.be gaan kijken. U kunt hier namelijk:

  • Meer informatie vinden over de beschikbare systemen
  • Voorbeelden zien van hoe dit programma precies werkt 
  • Altijd terecht met uw vragen bij een van de deskundige medewerkers 

Ik hoop dat u iets aan mijn aanbeveling zult hebben. Ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn dat wij op dit nieuwe systeem zijn overgestapt.