Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren heel veel nieuwe klanten weten te werven en dat heeft er voor gezorgd dat wij heel veel meer omzet weten te draaien. Dat is natuurlijk de wens van iedere ondernemer en wij zijn daarom ook heel blij dat het ons gelukt is om heel veel nieuwe klanten te werven. Een van de dingen die wij echter minder prettig vonden, was dat wij merkten dat wij heel veel tijd kwijt waren aan het bijhouden van de status van de bestellingen. Vroeger gingen wij er altijd vanuit dat een klant betaald had en dan keken wij dat later een keer na om er zeker van te zijn. Nu wij met heel veel mensen zaken doen, is het goed om dit echt goed in de gaten te houden. Er zijn namelijk heel veel bedrijven die niet meteen betalen en die zelfs heel lang wachten met betalen. Dat kan heel vervelend zijn en het kan je administratie ook flink in de war schoppen. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ons bedrijf met een goed CRM-systeem kon gaan werken. Wanneer dit namelijk het geval zou zijn, zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Een goed CRM-systeem zorgt er namelijk voor dat je het overzicht binnen je bedrijf goed weet te behouden. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik ergens een bedrijf kon vinden dat ons aan een goed CRM-systeem kon helpen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van teamleader.nl kon gaan omdat deze site heel veel goede recensies heeft ontvangen. Dat was exact waar ik naar op zoek was en ik heb daarom gekeken hoe deze mensen mij verder zouden kunnen helpen. Ik heb toen gezien dat je het beste even contact met deze mensen kunt opnemen wanneer je graag goed voorgelicht wilt worden over het CRM-systeem dat zij kunnen leveren en dus heb ik even contact gelegd met een van de mensen die bij dit bedrijf werkt. Deze vrouw heef mij heel vriendelijk te woord gestaan en binnen de kortste keren was ik er helemaal van overtuigd dat ik graag zaken wilde gaan doen met dit bedrijf. Ik heb daarom al heel snel een bestelling doorgegeven want ik wilde graag met hun CRM-systeem gaan werken. Dit CRM-systeem heeft namelijk alles waar wij naar op zoek waren. 

Door dit CRM-systeem hebben wij weer overzicht 

Wij werken nu al een hele tijd met ons nieuwe CRM-systeem en dat bevalt ons heel erg goed. Wij hebben gemerkt dat wij nu veel beter de status van een bestelling bij kunnen houden en dat bevalt ons heel erg goed. Ook voor de klanten is het fijner om met dit CRM-systeem te werken omdat wij hun gegevens altijd bij de hand hebben. 

Bent u nieuwsgierig geworden? 

Mocht u ook graag met dit systeem willen gaan werken, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar teamleader te gaan surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal over dit systeem kunt lezen 
  • Een bestelling te plaatsen 

Wij zijn zeer tevreden over dit systeem en wij raden het daarom ook iedereen aan.