Een heel mooie transportfiets aangeschaftVoor mijn werk moet ik regelmatig op de fiets op pad en ik moet dan altijd producten meenemen, waarvoor ik graag een transportfiets wilde hebben. Ik ben toen op zoek gegaan naar een verkoper van transportfietsen in de buurt en ben via www.van-hoeijen.nl bij Van Hoeijen Rijwielen terecht gekomen. Deze fietsenwinkel is gevestigd in Amersfoort en ik woon zelf in Vathorst nabij Amersfoort, dus dat was voor mij ideaal. Ik ben toen naar de fietsenwinkel gegaan en heb daar verschillende fietsen bekeken. Ze verkopen hier echt van alles:

  • Heren- en damesfietsen
  • Kinderfietsen
  • Sportfietsen
  • Stadsfietsen
  • E-bikes

En ze verkopen hier dus ook transportfietsen. Ik wist dus bijna meteen zeker dat ik hier zou slagen voor een heel mooie transportfiets, waarop ik dagelijks naar mijn werk heen en weer kan fietsen en waarmee ik ook mijn rondes kan doen.

Een transportfiets voor mijn werk

Mijn werkgever is niet in de gelegenheid om een fiets voor mij aan te schaffen en omdat ik het wel heel praktisch vind om zelf een transportfiets te hebben, heb ik aangeboden dat ik er zelf gewoon één zou aanschaffen. Ik was toch aan een nieuwe fiets toe en dat kwam op deze manier goed uit. Ik ben er ondertussen heel blij mee dat ik deze transportfiets heb gekocht want hij is echt super fijn in het gebruik. Hij fietst heel soepel en trapt lekker en ik kan er behoorlijke einden op fietsen. Of ik nu naar mijn werk fiets of aan het einde van de middag er weer mee naar huisfiets, het gemak is altijd hetzelfde, ook tijdens de rondes waarbij ik diverse bestellingen meebreng of wanneer ik aan het einde van de dag producten meeneem die ik aflever bij ons andere filiaal. De transportfiets is altijd even fijn in gebruik. Het rek voorop is erg stevig en daar hebben we een grote mand op gezet, waarin ik alle producten goed kan opbergen. Ik had in het begin de verwachting dat dit wel moeizaam zou kunnen sturen, maar ook al zit de mand helemaal volgeladen, is de transportfiets nog heel goed bestuurbaar. Ik heb dan ook heel goed advies gekregen bij Van Hoeijen Rijwielen over de aanschaf van een goede transportfiets. Ze hebben me uitgebreid uitgelegd waarop ik moest letten. Dat de fiets stevig genoeg is, dat hij licht in gewicht is en dat hij soepel fietst. Nu hebben zij natuurlijk oog voor dit soort kwaliteit en is elke transportfiets die ze hier verkopen natuurlijk geschikt. Toch zit er in elke fiets nog wel verschil en ik heb wat dat betreft heel het advies als heel prettig ervaren. Ik heb verschillende fietsen mogen proberen en het klopt inderdaad wel dat je jouw favoriet hieruit moet kiezen. Ik ben uiteindelijk voor een  heel mooie en stevige transportfiets gevallen waarvan ik in de winkel al wist dat ik hier heel gelukkig mee zou worden. Dit bleek absoluut de juiste keuze geweest te zijn, want nu ik er twee weken gebruik van maak en al menig maal op deze fiets mijn rondes heb gedaan, moet ik zeggen dat ik me geen prettigere fiets had kunnen wensen.

Goede service en onderhoud

Bij aanschaf van mijn transportfiets kreeg ik te horen dat ik naast de gebruikelijke garantie ook goed onderhoud zou krijgen. Ik kan mijn fiets periodiek laten onderhouden en dat tegen voordelige prijzen. Daarmee ben ik er zeker van dat mijn fiets altijd in goede conditie blijft verkeren en dat ik lang plezier van mijn fiets zal blijven houden. Ook al zou ik hem met enige regelmaat buiten laten staan in weer en wind. Ik ben erg tevreden met de service en het advies van deze fietsenwinkel.