Ik sport veel en vind het leuk om er tijdens het sporten zo leuk mogelijk uit te zien. Maar schoonheid mag wat mij betreft niet ten koste gaan van functionaliteit. Ik zocht naar een haarbandje dat mijn haar bij elkaar hield zonder te schuiven maar er ook mooi uitziet en mijn haar niet beschadigt. Zo kwam ik op trishabands.com

Looking good, feeling great

No niet zo lang geleden vond ik mezelf absoluut niet knap. Ik was te zwaar en doordat ik niet genoeg bewoog, voelde ik mezelf niet vrouwelijk en niet lekker in mijn vel. Ik liet mijn haar altijd heel kort knippen, omdat ik dacht dat mijn kapsel niet kon bijdragen aan een beter gevoel over mezelf. Toen mijn beste en enige vriendin plotseling zeer jong overleed, veranderde mijn leven. Ik zag in dat ik alles uit het leven moest halen en het aan mezelf en aan de herinnering aan mijn vriendin verplicht was om het leven te vieren. Voor mij betekende dat ook dat ik mijn uiterlijk helemaal wilde aanpakken. Ik begon bij het meest eenvoudige, het laten groeien van mijn haar. Ik heb fijne krullen van mezelf en moest door een heleboel tussenlengtes heen. Toen ben ik begonnen met een haarbandje te dragen. Het fijne aan een haarbandje is dat het er fris en jong uitziet. Bovendien is het een hele makkelijke manier om je haar in toom te houden zonder er allerlei producten in te smeren. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om mijn overgewicht kwijt te raken en kwam zo terecht op de sportschool bij mij om de hoek. Ik ben daar erg goed begeleid met trainingsschema’s met zowel cardio- als krachttraining. Toen ik eenmaal plezier had in het sporten, ging ik ook groepslessen volgen. Ik merkte dat ik vooral een enorme kick kreeg van de dansgerelateerde lessen. Ik ben zelf later ook cursussen gaan volgen om instructrice in onder andere Zumba te kunnen worden. Tegenwoordig geeft ik elke dag les bij mijn eigen buurtsportschool. Omdat ik zoveel in sportkleding loop en zo trots ben op mijn afgetrainde lichaam, vind ik het erg leuk om mooie kleurige dancefitnesskleding te kopen. Elke keer als ik een nieuw setje aanschaf, koop ik er een bijpassend haarbandje bij. Ik loop ‘s avonds nog wel eens hard en dan draag ik een reflecterend haarbandje. En ook dat haarbandje heb ik dan weer in drie kleuren. Je kunt gerust zeggen dat ik een haarbandjesfreak ben!

Een haarbandje van trishabands

trishabands.com is een webshop speciaal voor deze, nergens anders verkrijgbare, anti-slip haarbandjes.  Alle op de webshop getoonde haarbandjes zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt voor jouw favoriete haarbandje kiezen uit een heleboel dessins en kleuren. Van delfts blauw tot panterprint en van effen zwart tot de Nederlandse vlag. trishabands heeft het. Je kunt je haarbandje ook laten voorzien van een eigen tekst. trishabands levert haarbandjes in de breedtes:

  • 10 mm
  • 16 mm
  • 20 mm
  • 25 mm

Als je twee of meer haarbandjes bestelt, betaal je geen verzendkosten. trishabands verkoopt ook een display met haarbandjes voor op de balie van jouw winkel of sportgelegenheid.