Wilt u een Magento webshop laten maken?Ons bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Wij hebben namelijk flink veel reclame gemaakt voor onze producten en wij merken dat steeds meer mensen een bestelling bij ons komen plaatsen. Dat is heel erg fijn om te merken als je als ondernemer graag wilt groeien, maar je moet er wel zeker van zijn dat je een goed platform aanbiedt om al deze bestellingen en orders in ontvangst te nemen. Wanneer je namelijk een website hebt die niet optimaal werkt, heb je heel veel werk van de bestellingen die binnen komen. Vandaar dat wij onlangs een Magento webshop hebben laten maken. Het was voor ons namelijk een heel karwei om alle bestellingen te verwerken en wij stonden op een gegeven moment op het punt om nieuwe mensen aan te nemen, of om er voor te zorgen dat wij een betere site zouden laten maken. Wij hebben toen gekozen voor het laatste en wij hebben gekeken welk soort site het beste bij ons zou passen. Wij hebben toen gekozen om een Magento webshop te laten maken omdat wij erg onder de indruk waren van de mogelijkheden van een Magento webshop. Wij waren in het begin nog even bang dat wij behoorlijk moesten investeren wanneer wij wilden overstappen op een Magento webshop, maar dat bleek niet het geval te zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goede Magento webshop te laten maken en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van Creative ICT. Deze mensen bieden je alles wat je nodig hebt wanneer het gaat over een Magento webshop. Wij hebben dan ook snel even contact opgenomen met deze mensen om te horen wat zij allemaal voor ons konden betekenen. 

Een Magento webshop is alles wat je nodig hebt

Toen wij eenmaal met de mensen van Creative ICT in gesprek raakten, hebben wij uitgelegd wat wij voor ogen hadden. Wij meenden dat wij onrealistische wensen hadden, maar onder het motto ‘we gooien al onze wensen op tafel’ hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren. Het was voor ons heel prettig om te horen dat onze wensen allesbehalve onrealistisch waren. Het was namelijk zo dat wanneer je een Magento webshop laat maken, je heel veel geavanceerde middelen kunt inzetten om een zeer geoliede site te laten maken. Wij zijn daarom heel blij dat wij voor een Magento webshop hebben gekozen en wij zouden iedereen willen aanraden om een keer naar de diensten en mogelijkheden van Creative ICT te gaan kijken. U zult zien dat men hier heel veel voor u kan betekenen. 

Onze site werkt fantastisch

Wij hebben onze nieuwe Magento webshop inmiddels een aantal maanden in gebruik en wij zijn daar uitermate tevreden over. Alles werkt heel erg goed en wij kunnen ook nog eens veel meer bestellingen verwerken. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over onze webwinkel
  • Wij zijn heel goed geholpen door deze mensen 
  • Wij zijn voor een zeer scherpe prijs aan een goede site geholpen 

Mocht u ook graag een goede webwinkel willen openen, dan kan ik u aanraden om dat via creativeict te regelen. Hier krijgt u namelijk veel waar voor uw geld.