Er zijn in Nederland steeds meer mensen die overstappen op een transformator met bakeliet. Dat was ons ook niet ontgaan en wij wilden daarom graag weten wat de voordelen waren van een transformator met bakeliet. Wanneer je naar dergelijke informatie op zoek gaat, kom je er al heel snel achter dat je hier doorgaans flink voor in de buidel moet tasten. Dat was voor ons dan ook een reden om niet meteen op bakeliet over te stappen omdat wij het geld niet beschikbaar hadden om deze investering te bekostigen. Wij hoorden echter heel veel interessante berichten over bakeliet en wij wilden daarom graag weten of het niet mogelijk was om ergens voor een betere prijs aan bakeliet te komen. Wij hebben daarom overal gezocht en uiteindelijk hebben wij precies weten te vinden waar wij naar op zoek waren. Wij hebben namelijk een site gevonden waar wij voor een heel goede prijs, goed bakeliet konden kopen en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken wat voor ons het meest geschikt was om te kopen. Dat was niet heel eenvoudig om op eigen houtje uit te zoeken want wanneer je namelijk gaat kijken naar de mogelijkheden die er zijn, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Dat betekende dus dat wij graag even met een kenner wilden overleggen over de mogelijkheden zodat wij goed konden uitzoeken wat het meest geschikt was voor ons bedrijf. Zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van eti.nl. Deze mensen hebben alles wat je zoekt wanneer het gaat over bakeliet en dat was voor ons dan ook heel prettig om te merken. Toen wij eenmaal op hun site gingen kijken, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier veel moois konden kopen en dus hebben wij gekeken of wij hun contactgegevens ook konden vinden zodat wij even met een expert konden overleggen over onze situatie. 

Hier vonden wij een transformator met bakeliet

Omdat wij ons geld niet over de balk wilden smijten, wilden wij graag een deskundig advies van iemand ontvangen die wist waar hij of zij het over had. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn en uiteindelijk kwamen wij in contact met een medewerker van eti die ons alles over bakeliet wist te vertellen. Dat maakte het voor ons mogelijk om een goede afweging te maken en te bekijken welk soort bakeliet en welke transformator voor ons het meest geschikt waren. Zo konden wij uiteindelijk een heel goede deal sluiten en ook nog eens heel veel geld besparen. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij met de mensen van eti.nl in contact zijn gekomen omdat zij ons niet alleen heel goed hebben voorgelicht, maar ook van een goede transformator met bakeliet hebben voorzien. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede transformator gevonden 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht door een deskundige medewerker
  • Wij hebben hier veel geld weten te besparen 

Mocht u ook graag een goede transformator met bakeliet willen kopen, dan raad ik u aan om een keer naar de producten van dit bedrijf te gaan kijken.